A Blockchain For Europe 10. tagja az Electroneum

A vezetőséget képező csoport – melynek tagjai például a Binance és a Ripple – érdeklődését felkeltette az Electroneum tevékenysége és céljai.

Az Electroneum lett a tizedik tagja annak a szerveződésnek, melynek célja a blokklánc promotálása és a a blokklánchoz kapcsolódó okatatás elősegítése az Európai Únióban.

Magas elvárásaink vannak az Electroneummal szemben társulásunk legújabb tagjaként. Egy jól megalapozott cég, ami magasan képzett, professzionális csapat vezet, és tevékenységük felkeltette kripto és blokklánc szakértők figyelmét mindenhol a világon.

nyilatkozta Maria Minaricova, a BfE elnöke.

A BfE jelenleg megbeszéléseket folytat a digitális Euróról, valamint a tervezett EU frameworkről a kripto-eszközök piacán.

Ez természetesen jó hír lehet mindenkinek, különösen azoknak, akik leírták az Electroneumot.

Tény, hogy értékben meg sem közelíti az ICO árfolyamot, ennek ellenére azon kevés kriptodeviza közé tartozik az ETN, aminek a való világban is van használati értéke.

Mivel a társulásnak tagja a Binance is, ezzel a megnyilvánulással remélhetőleg pontot lehet tenni az elhúzódó Binance-listázásra is, de legalábbis a nevetséges videóüzenetek küldözgetésére Richard Ells, az Electroneum igazgatójának részéről.

Kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz ez az Electroneumra, és természetesen az EU hozzáállására kriptodeviza-ügyben.

Szólj hozzá!

1 Share 1.5K view