Electroneum – az első brit kriptodeviza

Electroneum – az első brit kriptodeviza

Az electroneum az első brit kriptodeviza, melyhez sokan nagy reményeket táplálnak, valószínűleg nem alaptalanul.

Az ETN csapata az ICO folyamán 40 millió dollár értékben találtak befektetőket, és a jelenlegi árfolyamon nagyjából 900%-os hasznot realizálhat az, aki időben kapcsolt.

De mi a jövőképe a cégnek és a digitális valutának, érdemes ezzel foglalkozni?

Ha vásárolnál Electroneumot, az alábbi exchangeken megteheted:

‘Kapudrog’ a kriptovilághoz

Bár a kriptovilág inkább a techy-k terepe, az Electroneum az a token, ami megnyithatja az utat a tömeges elfogadáshoz, azaz ‘kapudrog’ lehet a kriptovliágra.

Mitől más az electroneum? (első rész)

Az alábbiakban megnézheted annak az interjúsorozatnak az első részét, melyben Richard Ells (igazgatója és alapítója az Electroneum Inc.-nek) mondja el, hogy miben különbözik az összes többi kriptovalutától.

Ha nem megy az angol, a videó alatt megtalálod a fordítást (nem egy irodalmi remekmű, de remélem segít a videó megértésében) A riporter Graham Jarvis

Graham Jarvis:

–  Az ETN is mobil alapú fizetés mint az M-Pesa, de mitől más?

Richard Ells

– A piacra kerülésünkben különbözünk. A bitcoin bányászok a gépeiket használják hogy bitcoint bányásszanak, mi ugyanezt hozzuk el a telefonokra. Tehát mindenki, aki feltelepíti az alkalmazást, kapni fog valamennyi ETN-t, tulajdonképpen fizetünk érte, hogy Neked legyen egy elektronikus fizetési szolgáltatásod.

Fundamentálisan ez az, ami megkülönböztet minket, például tegyük fel a kérdést:

– Érdekelnek a kriptovaluták?

– Nem igazán…

– És ha csak úgy adunk néhányat?

– Hmm, akkor talán… De nem túl bonyolult?

– Töltsd le az alkalmazást, nyomj meg egy gombot és lesz néhány coinod.

– Jó, de el lehet őket költeni valamire?

– Például fizetheteted vele a telefonszámlád a szolgáltatódnál, tehát a telefonköltséged minden hónapban kevesebb lesz.

– Na, mostantól érdekel, elmondom az ismerőseimnek is…’

Tehát az út, ahogy piacra lépünk, tiszta, és hamarosan nagy számokról beszélhetünk.

Hogy pontosan mekkorák lesznek azok valójában, nem tudom…

Mitől más az electroneum? (második rész)

Az alábbiakban megnézheted annak az interjúsorozatnak a második részét, melyben Richard Ells (igazgatója és alapítója az Electroneum Inc.-nek) mondja el, hogy miben különbözik az összes többi kriptovalutától.

Ha nem megy az angol, a videó alatt megtalálod a fordítást (nem egy irodalmi remekmű, de remélem segít a videó megértésében) A riporter Graham Jarvis.

G.J. — Miben különbözik az Electroneum stratégiája?

R.E. — A különbség, hogy a többi cég pénzt költ hirdetésekre, hogy felkeltse a felhasználók érdeklődését a termékük iránt. Mi viszont kihagyjuk a közvetítőt (reklámcégek) és egyenesen a felhasználót kérdezzük meg:

– Mit szólnál egy kis pénzhez?

– Mégis, hogyan?

– Egyszerű, megnyomsz egy gombot a telefonodon, és kész.

– És amint beleestek ebbe a kripto-üregbe (mondom, hogy kapudrog! RC) és van néhány Electroneum coinjuk, el is szeretnék költeni lehetőleg valahol a közelben. Ezzel tehát beindulhat egy vállalkozói réteg, akik ETN elfogadóként lépnek be.

– Képzeld el, hogy egy 200 fős faluban élsz, ahol az embereknek van kriptovalutájuk, és Te vagy az, aki azt mondja, hogy:

– Tudod mit? Én leszek az első, aki elad X (akármilyen fizikai) terméket ETN-ért cserébe.

– Tehát a vállalkozói réteget ezzel felpezsdítheti az Electroneum amit a felhasználóknak (vásárlóknak) adunk, ennélfogva ezek az emberek képesek lesznek ETN-nel vásárolni — és ez az, ami jelenleg hiányzik a kriptovaluta-világból, és ez az, amit meg akarok változtatni!

– Hogyan akarod megváltoztatni?

Amit mi csinálunk, az az, hogy Electroneumot küldünk az emberek telefonjára a világ bármely részén.

Amiben bízom, az a vállalkozói szellem, tehát, hogy az emberek elkezdik ezeket átváltani más javakra, legyen az akár fizikai vagy virtuális.

Ha ez sikerül, akkor elmondhatjuk, hogy létrehoztuk a világ első kriptovalutáját, amit az emberek arra használnak, hogy vegyenek / eladjanak, ahelyett, hogy spekulálnának rájuk.

És ha így lesz, a felhasználói bázisunk hatalmasra nő.

Amint bővül a sorozat, természetesen folyatom a bejegyzést – addig is, ha kérdésed, kritikád van, a bejegyzés alatt hozzászólhatsz.

Ha kíváncsi vagy, mi történt az első hat hónapban, olvasd el a következő bejegyzést: az electroneum története, avagy a tömeges elfogadás

Szólj hozzá!

0 Shares 2K views