FXVM Virtuális Privát Szerver

Az automata kereskedési rendszereknél, mint például a Metatraderben futtatható robotoknál kiemelkedő fontosságú hogy valós időben küldjenek és fogadjanak adatokat.

A robotok teljesítményét és megbízhatóságát jelentősen növelhetjük ha azokat nem az otthoni gépünkön hanem egy (akár virtuális) privát szerveren futtatjuk.

Az FXVM virtuális privát szerver kiváló ár / érték arányú választás.

Forex VPS

A VPS-t, azaz virtuális privát szervert mindenkinek csak ajánlani tudom, aki belefog a robotos kereskedésbe. Próbáltunk már többet is, de végül az FXVM-nél kötöttünk ki akik nem csak hogy egy igazán profi csapat, a szervereik is első osztályúak, és úgy gondolom mindenki igényeihez ki lehet alakítani egy csomagot az általuk kínált szerver konfigurációkból, legyen az kezdő egy robottal, vagy valaki aki egész portfóliót futtat.

Rendelkezésre állás

A legfontosabb kérdések között szerepel a rendelkezésre állás, mely alatt azt értjük hogy a szerver minden időben működőképes legyen. Ez az FXVM-nél (és a legtöbb helyen) 99,99%-os rendelkezésre állást jelent, abban az esetben ha a szerver leáll, a leállás idejére kompenzációt fizet a cég a havidíjból.

Milyen csomagokból választhatsz?

fxvm csomagok

Elérési idő

Nem csak scalper típusú robotoknál elengedhetetlen a gyors elérési idő, ezt tehát érdemes figyelembe venni amikor VPS-t választunk.

Az FXVM 8 szerverlokációja közül érdemes azt választani amely a legrövidebb elérési időt biztosítja. A szerverek különböző brókerekhez tartozó elérési idejeit ide kattintva ellenőrizheted.

A legtöbb esetben ez 1ms környéke, de még legrosszabb esetben is maximum 5ms legalább az egyik szerveren.

Elérhetőség

Fontos hogy minden pillanatban képes legyél ellenőrizni a távoli gépet, ezért a legegyszerűbb módon, távoli asztal kapcsolattal tudsz csatlakozni nem csak a számítógépedről, de akár tabletedről vagy okostelefonodról is.

Hány metatradert futtathatsz?

Ez kizárólag tőled (illetve az általad választott konfigurációtól) függ. Annyi MT4-et, illetve általad használt kereskedési rendszert telepítesz amennyire szükséged van.

Biztonság / Operációs rendszer

A biztonságra kiemelt figyelmet fordítanak, így nyugodtan kereskedhetsz. Folyamatos monitorozás alatt állnak a szerverek és mindig a legfrissebb javítócsomagok kerülnek telepítésre a választható Windows Server 2012, 2016, vagy 2019

Erőforrások

A VPS-hez általad konfigurált virtuális gépre fordított erőforrások nincsenek megosztva a többi géppel, ezért nem történhet meg az hogy egy másik kereskedő miatt a Te rendszered lelassul. Természetesen bármikor újrakonfigurálható, ha nagyobb csomagra szeretnél váltani, vagy visszatérnél egy kisebb konfigurációhoz. A kiválasztott szerver akár a megrendeléstől számított 15 perc alatt beállításra kerül.

Ügyfélszolgálat

Kereskedési időben 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésre a kérdések megválaszolására és a hibák kijavítására. Saját tapasztalat hogy eddig mindannyiszor 5 percen belül választ kaptunk ha emailben jeleztük a hibát, az oldalukon található élő chat pedig még gyorsabban működik. Segítőkészek és barátságosak, és ami különösen fontos, értenek ahhoz amit csinálnak.

Árak és fizetési lehetőségek

A virtuális privát szerver az FXVM-nél havi $19 és $274 között érhető el, de mindössze $1,99-ért 7 napos próbaverziót kapsz.

Természetesen minél hosszabb időre kötelezed el magad, a havídíjad annál alacsonyabb lesz – egy éves szerződés esetén a lite csomag ára havi $17.50

A legkisebb (lite) gépen ajánlott maximum két metatradert futtatni, a legnagyobbat pedig azoknak érdemes választani akiknél több mint 10 terminál fut azonos időben.

Fizethetünk paypallal, bankkártyával, vagy skrill-lel, a fizetés minden esetben gyors és biztonságos.

Próbaidőszak

A szerverek 7 napig kipróbálhatók mindössze $1,99 ellenében.

Szólj hozzá!

0 Shares 2.6K views