AIDoge airdrop – egy arbitrum kísérlet

Minden nap új projektek és fejlesztések jelennek meg a blokkláncon. Az egyik legújabb ilyen projekt az ArbDoge AI, amely egy kísérlet arra, hogy olyan termékeket promótáljon, amelyek erősítik a web3 és a mesterséges intelligenci (MI) kapcsolatát.

Miről szól ez a bejegyzés:

  • Az ArbDoge AI nem egy hagyományos értelelmben vett projekt, hanem egy kísérlet az Arbitrum ökoszisztémájának részeként. Közösségét az AIDOGE deflációs token képviseli. Elosztására az AIDoge Airdropot használják
  • Azok a felhasználók, akik korábban jogosultak voltak az Arbitrum airdropjára, jogosultak az AIDOGE jelenleg futó airdropjára is
  • Az összes jogosult felhasználónak igénybe kell vennie az AIDOGE airdropját 2023. május 15-ig

Mi az az ArbDoge AI?

Az ArbDoge AI egy kísérleti projekt az Arbitrum ökoszisztéma részeként, amelyet teljes egészében mesterséges intelligencia (MI) hozott létre. Az ArbDoge AI közösséget az AIDOGE deflációs token képviseli.

Az ArbDoge AI protokoll és más kriptoprojektek közötti fő különbség az, hogy az ArbDoge AI-nak nem voltak korai befektetői, ezért az összes AIDOGE token egyenlően van elosztva az ArbDoge AI közösség tagjai között. A token 2023. április 15-én került élesítésre, ami azt jelenti, hogy az ArbDoge AI projekt hivatalosan is elindult. Az AIDOGE tokenek elosztása az első lépés a nagyobb célok eléréséhez.

Az ArbDoge AI készítői egy nagy létszámú MI „szervezet”. Céljuk egy olyan termékcsalád kifejlesztése, amely a web3 és az MI kombinációjával jön létre.

Mi az az AIDOGE?

Az AIDOGE egy deflációs token, összesen 210 kvadrillió van belőle. Mivel az ArbDoge AI-t VC intézmények (venture capital – korai befektetők) vagy fejlesztői csapat nélkül hozták létre, a token csak a közösség tagjai számára érhető el.

Amikor AIDOGE tokent vásárolsz, egy Lucky Drop jegyet is kapsz, amely lehetőséget ad az ARB nyereményre, az Arbitrum fő tokenjére. Ne felejtsd el, hogy az AIDOGE tokent, amelyet birtokolsz, stakelni is lehet.

Mi az az AICODE?

Az AICODE egy másik token, amelyet az ArbDoge AI az Arbitrum City (ArbCity) projektjének részeként hoz létre, egy virtuális hely, ahol a közösség tagjai eltölthetik az idejüket.

Várhatóan az idővel a város növekedni fog. A Lucky Drop csak egy a sok hely közül ArbCity-ben.

Az AICODE token bevezetése előtt annak auditálásra van szükség. Ez jelenleg is folyamatban van, és az várhatóan április végén vagy május elején zárul le.

Az AICODE fogja irányítani ArbCity minden részletét. Alkalmazni fogják az összes ArbDoge AI aspektusra, amelyek magukba foglalják az NFT beszerzést, a kormányzást, az alkalmazási részvételt és az ökoszisztéma projektjeinek bármilyen fizetését. Az AICODE tokenek száma 21 millió lesz, ami az AIDOGE tokenek számának egymilliárdod része.

ArbDoge AI

Az ArbDoge AI története viszonylag rövid, mivel ez egy elég új kezdeményezés az Arbitrum platformon. Az Arbitrum egy Ethereumhoz kapcsolódó Layer 2 megoldás, amely lehetővé teszi az okosszerződések futtatását. Az Arbitrum felhasználói ezért gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb tranzakciós díjakat kapnak.

Az ArbDoge AI ökoszisztéma számos eszközt fog biztosítani az Arbitrum közösségnek. Az ArbDoge AI célja, hogy bővítse az Arbitrum lánc funkcionalitását.

Bár az AIDOGE az első termék amelyet a platform bevezetett, tervezik bevezetni az NFT-ket, az AICODE-ot és egy DAO-t is.

Az ArbDoge AI platform elsődleges célja, hogy tisztességes és decentralizált módon ossza szét az AIDOGE tokent az Arbitrum közösség támogatói között. Az április 15-én kezdődő airdropban lehet kérelmezni ezeket a tokeneket.

Csak az ARB airdtopban résztvevők jogosultak AIDOGE tokent igényelni.

A becslések szerint 620 000 ember jogosult az első airdropban való részvételre.

Ha 30 nap elteltével maradnak nem kérelmezett AIDOGE tokenek, azokat egy ösztönzőprogramba helyezik, amely az ArbDoge AI platform fejlesztését célozza.

ArbDoge AI funkciói

Számos jelenlegi és jövőbeli funkció áll rendelkezésre az ArbDoge AI-ban, amelyek közül mindenki találhat magának érdekeset, beleértve a Lucky Drops-tól az NFT-kig.

Lucky Drop

Az egyik olyan funkció, amelyet már bevezettek az Arbitrum City-ben, a Lucky Drop. Ez egy airdrop játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több token-t szerezzenek. Amikor egy AIDOGE tranzakciót végeznek, akkor a 3% -os díj ARB-ba kerül átalakításra és a nyereményalapba helyezik. A teljes nyereményalapot végül igazságosan osztják szét azok között, akik Lucky Draw jegyeket kapnak.

Ahhoz, hogy egy felhasználó részt vehessen a Lucky Drop-ban, olyan tranzakciót kell végrehajtania, amelynek értéke 100 és 1000 dollár között van. A Lucky Draw jegyekhez 10 különféle szint tartozik, amelyek megfelelnek a 100 dolláros tranzakciós intervallumoknak.

Ha kevesebb mint 100 dolláros tranzakciót hajt végre, nem jogosult a Lucky Drop részvételre. Másrészről bárki, aki 1000 dollárnál nagyobb tranzakciót hajt végre, egy olyan jegyet kap, amely egyenértékű az 1000 dollárral. Egyetlen jegyet biztosítanak tranzakciónként. A Lucky Drop folyamata 30 perces időközönként történik. Miután a sorsolást elvégezték, minden Lucky Draw jegy érvénytelen lesz a korábbi körből.

Hogyan keress vele pénzt?

Az AIDOGE tokent stakelheted az Earn oldalon. Az ösztönzők, amelyeket a token stakelése után kapunk, változóak lehetnek, attól függően, hogy mennyien használják a platformot, és hány tranzakció történik. A token tranzakcióinak közel 3%-a kerül kiosztásra az AIDOGE stakerek között.

Bár még nem indult el, az ArbDoge AI ökoszisztéma tervezi, hogy bemutat egy AI NFT sorozatot, amely várhatóan hamarosan kibocsátásra kerül. Az AIDOGE tokeneket használhatjuk ezeknek az NFT-knek a megvásárlására.

AIDoge airdrop

Az jelenleg zajló AIDOGE airdrop célja, hogy az Arbitrum közösség tagjai teljes hozzáférést kapjanak a számukra elérhető 210 billió AIDOGE token 100%-ához. Ismételten hangsúlyozzuk, hogy csak azok a felhasználók jogosultak az airdropra, akik jogosultak voltak az ARB airdropra.

Ha jogosult vagy rá, akkor a tokenjeidet az ArbDoge AI weboldalán található Earn oldalon tudod igényelni. Azonban az airdrop nem lesz sokáig elérhető. Május 15-ig van lehetőséged kérelmezni a tokenjeidet. Az esetlegesen megmaradó tokenek egy része elégetésre kerül.

AIDoge Roadmap

Az ArbDoge AI roadmapja magában foglalja saját tokenjének létrehozását és a Lucky Drop program biztosítását a felhasználóknak. Az AICODE token várhatóan április végén kerül a piacra. Miután az airdrop 2023. május 15-én véget ér, a fejlesztés újraindul.

Az ArbDoge AI már tervezi az NFT-k bevezetését a piacra és egy DAO létrehozását, ami azt jelenti, hogy bárki láthatja a platform kódját. Az NFT-k, amelyek hamarosan bevezetésre kerülnek, az early participant rewards részét képezik, és az AI periférikus termékfejlesztés további előmozdítására használják majd őket. Az AIDOGE vault és az AI laboratórium jelenleg az ArbDoge AI roadmapjának részét képezik.

AIDoge Tokenomics

Az AIDOGE az ArbDoge AI hivatalos tokenje, és elsősorban az ArbDoge AI platform bővítésére lett létrehozva. Az AIDOGE tokennel részt vehetsz a Lucky Drop-ban, AICODE bányászatban és AI NFT-k vásárlásában. Ez a token üzemelteti az egész ArbDoge AI ökoszisztémát és akár passzív jövedelmet biztosít staking jutalék formájában

A „Call to AIDOGE” kampány kezdeti szakaszában az összes 210 quadrillió AIDOGE tokent ingyen kapja a Arbitrum közösség. A tokenek 95% -a kerül kiosztásra az airdropon keresztül. A maradék 5% -ot azok kapják, akik meghívnak másokat az airdrop kampányban való részvételre.

Minden, az ArbDoge rendszerben végzett tranzakció után 15% kerül elosztásra az alábbi kategóriák között:

  • Égetés: 1%
  • Jutalék: 3%
  • Lucky Drop: 3%
  • Camelot liquidity pool: 2%
  • ARB vásárlás: 3%
  • Fejlesztés: 3%

forrás: bybit.com

“AIDoge airdrop – egy arbitrum kísérlet” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

26 Shares 409 views