Ingyenes tanfolyamok

Az utóbbi időben (talán) példátlan összefogásról tehetünk említést. Úgy néz ki, hogy a világméretű koronavírus (covid-19) járvány a legjobbat hozza ki legtöbbünkből.

Ebben nem csak hétköznapi emberek, hanem cégek is részt vesznek.

A kisebb és nagyobb technológia cégek azzal, hogy kedvezményesen, vagy ideiglenesen akár ingyenesen adnak eszközöket, tanfolyamokat. (home office eszközajánlásunkat itt tekintheted meg)

Jobb esetben a munkád megmaradt, de valószínűleg otthon ragadtál – így talán van egy kis időd az önfejlesztésre ha már ellőtted az összes nézhető netflix sorozatot.

A következő listában megtalálod a jelenleg ingyenesen, vagy kedvezményesen kínált tanfolyamokat. Többek között kriptodeviza tanfolyamok, IT tanfolyamok, amikkel fejlesztheted a tudásod.

A jelenlegi lista túlnyomó részben angol nyelvű tanfolyamokat mutat be, de reményeim szerint hamarosan magyar nyelvűeket is hozzá tudunk adni, ehhez szeretnénk a segítségeteket kérni:

  • oszd meg a bejegyzést, hogy minél többen tudjanak róla
  • a bejegyzés alján hozzászólás formájában említsd meg, ha tudsz ingyenes, vagy kedvezményes tanfolyamról

Tartalomjegyzék

  1. Ingyenes tanfolyamok
  2. Kedvezményes tanfolyamok
  3. Ingyenes eszközök
  4. Kedvezményes eszközök

Marketing és blog tanfolyamok

Ingyenes tanfolyamok

Netacademia

Ha szeretnél megtanulni programozni, a Netacademia termékei közt találsz ingyenes, és kedvezményes tanfolyamokat is – egy tanfolyam áráért az összeset megveheted 365 napra.

#stayathome coding camp

A Green Fox Academy is ingyenes tanfolyamot tart a koronavírus folyományaként. (html, css, javascript)

Blogging for business

Ha valaha hallottál már az SEO-ról, akkor az Ahrefs neve biztosan nem cseng ismeretlenül. Azon felül, hogy ez AZ SEO-eszköz, az oldaluk látogatottságát is elképesztő tempóban növelik, ezzel is bizonyítva a hozzáértésüket a témához.

Nem meglepő tehát, hogy normálisan elég emberes összegért, $799-ért kínálják a fent nevezett tréninget. Most viszont ingyenes, tehát használd ki az alkalmat hogy megtanuld, hogyan építsd fel a blogodat, hogy szemmel látható látogatottságot érj el.

Moz Academy SEO traing

A Moz a másik nagy név az SEO szakmában, nem véletlenül, az ő eszközük is elsőrangú.

Bár vannak ingyenes (alapszintű) tréningjeik, most a Moz Academy prémium tartalma is szabad préda – használd ezt a kódot, hogy hozzáférj: wegotthis

Május végéig érvényes.

Lab Membership

A DigitalMarketer (nevéből adódóan) nagyon erős marketingben, úgyhogy ha egyszer is jártál már az oldalukon, valószínűleg addig követett egy ajánlat a Facebookon, amíg vásároltál egy kedvezményes terméket tőlük.

Most a Lab membership ingyenesen elérhető.

Itt tanulhatsz Facebook hirdetésekről, email marketingről és még sok mindenről.

Online Business Toolkit

Pat Flynn volt talán az első akit ezen a scene-n akit elkezdtem követni és azóta is olvasom a Smart Passive Income-ot amikor időm engedi.

Érthetően magyaráz, nagyon sokrétű a tudása, és egyébként is szeretem a weboldal letisztult stílusát.

Ez a toolkit elég sok elemet tartalmaz podcastoktól kezdve bejegyzéseken és ingyenes tréningeken keresztül a 0-100 feliratkozó kihívásig.

AuthorityHacker

Ha szeretnéd a nulláról elkezdve felépíteni az affiliate weboldalad, ennél jobb helyet nem nagyon találsz. Most viszont egy nyereményjátékon tudsz részt venni, ahol $16,000 értékben sorsolnak ki ajándékokat. KATT

Kedvezményes tanfolyamok

DIVI Business Expert Course

A WPGears csapata olyan fejlesztőkből áll, akikre érdemes figyelni. Ez a tréning pedig azoknak szól, akik weboldalkészítésből szeretnének megélni, vagy fejleszteni szeretnék az üzletüket, méghozzá a Divi használatával.

Persze azoknak is érdekes lehet, akik másik WordPress sablont részesítenek előnyben.

A tanfolyamra 50% kedvezményt adnak.

Persze tőlünk is ingyenesen kapsz egy kis segítséget.

Ingyenes eszközök

Oppty

A SEMrush másik ajánlata a feliratkozószerzéshez nyújt segítséget olyan vállalkozóknak és weboldal-tulajdonosoknak, akiknek szeretnének több feliratkozót, illetve ügyfelet szerezni.

Krisp

Az alkalmazás segítségével szinte nullára csökkentheted a zavaró háttérzajt – hasznos segítség a mostani helyzetben, amikor a home office-ból online kell kommunikálnod, és a család / madarak / forgalom a háttérben hallatszik.

A linken keresztül egy hónap PRO verziót kapsz, de az ingyenes verzió azután is használható, ha ez lejárt.

Kedvezményes eszközök

Social Warfare

Az egyik legjobb social share plugin WordPress-hez, aminek most jelent meg a legfrissebb, 4.0-s verziója.

Jelenleg 40% kedvezménnyel kapható.

Az ingyenes verzió továbbra is elérhető.

Appsumo

A lifetime deal-ek öreganyja. Ha szeretnél egy hasznos eszközt egyszeri alacsony áron megvenni havidíjas konstrukció helyett, nézz szét itt.

Szólj hozzá!

87 Shares 2.3K views