mi az a Divi project

Ha a WordPress sablon kapcsán találtad meg az oldalt, ki kell, hogy ábrándítsalak. Ebben a bejegyzésben nem a Divi sablonról, hanem a Divi Project-ről lesz szó, ami egy felhasználóbarát kriptodeviza. Olvass tovább, érdekelhet ez is!

A Divi Project célja, hogy olyanokkal is megismertesse a blokkláncot, és az abban rejlő lehetőségeket, akik irtóznak a technológiától, és nem szeretnék magukat különösebben beleásni a szakirodalomba, csak hogy egyik tárcából a másikba tudjanak utalni.

A Divivel könyedén tárolhatsz és használhatsz különféle kriptodevizákat, és még passzív jövedelmed is származhat belőle három különbőző módon – gyakorlatilag gombnyomásra.

Maga a tárca jelenleg Windows és Mac platformon érhető el, egyszerűen letölthető innen, és a telepítőnek hála úgy installálhatod, mint bármely másik alkalmazást.

A mobil applikációk jelenleg fejlesztés alatt állnak, mint iOS, mind Android rendszerekre.

A te kulcsod, a te kriptód

A telepítés folyamán jegyezd fel a ‘seed phrase’-eket, hiszen ha a jelszavad elfelejted, ezzel tudsz visszajelentkezni a tárcába. A Divi nem áldozza fel a decentralizáltságot a kényelem oltárán. Rajtad kívül senki nem fér hozzá a privát kulcsodhoz, vagy a seed phrase-hez, kizárólag a Te kezedben van az irányítás.

Biztonság

A Divi hálózat teljesen transzparend, harmadik fél által auditált, védett az 51%-os támadásokkal szemben a masternode-oknak, és a staking node-oknak köszönhetően – ezekért cserébe Divi coinokkal jutalmazzák a masternode és staking node tulajdonosokat.

Következő generációs tárca (hamarosan)

Ez egy könnyen használható alkalmazás lesz, melynek segítségével a telefonodról érheted el a tárcádat.

A Smart Wallet™ olyan funkciókat fog kínálni, mint egy banki alkalmazás. Az új blokklánc „elrejti” a kriptót a felhasználói élmény mögé, tehát ha ez lesz az első találkozásod a kriptóval, nem fogja elvenni a kedved a bonyolultságával.

Funkciók

Többek között devizák és kriptodevizák közötti azonnali (valamint olcsó) átváltás és bankkártya teszi teljessé a mobiltárcát.

Passzív jövedelem Divivel

Ahogy említettem, többféle passzív jövedelem is elérhető a Divi használatával. Ezek közül kettő node-okhoz kapcsolódik, a harmadik pedig többé-kevésbé a szerencsén múlik.

Ami igazán érdekessé teszi a Divi-t, az a MOCCI (Masternode One-Clic Cloud Installer) amelynek segítségével alapvetően egy kattintásra indíthatsz Masternode-ot, nem kell tehát szakértőnek lenned, és különböző konzolokon keresztül távoli szerverekre telepítened azt. Elég, ha telepíted a tárcát, feltöltened a megfelelő összeggel és gombnyomásra indíthatod a masternode-ot.

A legegyszerűbb módja a jövedelemszerzésnek az úgynevezett staking. A Proof Of Stake modellnek köszönhetően a Divi blokklánc nem igényel energiaigényes ‘bányászatot’, a felhasználókat azért díjazzák, hogy megtartsák a tokeneket.

Divi Staking

Ehhez érdemes legalább 10.000 DIVI tokennel rendelkezned, hogy látható eredménye legyen. Nem kell hozzá mást tenned, mint engedélyezned a tárcádban a staking funkciót. Ilyenkor a tárcád továbbra is zárva van, mindössze a staking funkció kerül engedélyezésre.

divi staking

Divi Masternode

Ez egy 5 szintes rendszer, tehát attól függően, mennyi tokennel rendelkezel, indíthatsz újabb, vagy magasabb szintű masternode-ot.

DIVI Copper Masternode – 100.000 DIVI token szükséges hozzá, éves 27,06% hozammal számolhatsz

DIVI Silver Masternode – 300.000 DIVI token szükséges hozzá, éves 28,46% hozammal számolhatsz

DIVI Gold Masternode – 1.000.000 DIVI token szükséges hozzá, éves 29.87% hozammal számolhatsz

DIVI Platinum Masternode – 3.000.000 DIVI token szükséges hozzá, éves 31,27% hozammal számolhatsz

DIVI Diamond Masternode – 10.000.000 DIVI token szükséges hozzá, éves 32.68% hozammal számolhatsz

Bővebben a stakingrewards.com vonatkozó oldalán olvashatsz róla, vagy a Divi telegram csoportban kérhetsz információt.

Az masternode-ok aktuális mennyiségéről, és hogy mivel mennyit kereshetsz, ebben a google spreadsheet-ben találsz bővebb információt.

divi masternode

Lottó

Amennyiben legalább 10.000 DIVI tokent stakelsz a tárcádban, részt veszel a heti sorsoláson, ahol 11 szerencsés nyertes kerül kisorsolásra, és közöttük több, mint 500.000 DIVI kerül kisorsolásra a következő elosztásban:

1 főnyeremény – 252.000 DIVI

10 további nyertes – 25.200 DIVI / fő

DIVI hivatalos csatornák

weboldal – https://diviproject.org/

twitter – https://twitter.com/diviproject

facebook – https://facebook.com/diviproject

github – https://github.com/divicoin

youtube – https://www.youtube.com/thediviproject

linkedin – https://www.linkedin.com/company/the-divi-project/

medium – https://medium.com/diviproject

telegram – https://t.me/diviannouncements

Hol vehetsz DIVI tokent

Többek között a Bitrue vagy Stex váltókon juthatsz hozzá.

A teljes listát itt találod.

Friss DIVI hírekért iratkozz fel a hírlevélre a bejegyzés alatt.

Szólj hozzá!

16 Shares 1.7K view